Personal training

It's all about you

RAW Performance biedt personal training aan in verschillende vormen in ons training center, thuis of op locatie. Zowel individueel, in duo of in kleine groepjes tot maximaal 5 deelnemers. De doelstelling van de personal training sessies hangt geheel van jou af, dus we zorgen voor een no-nonsense intake gesprek zodat wij perfect weten wat jij verwacht en we samen een plan van aanpak kunnen opstellen.

Naast klassieke algemene personal training gericht op gezondheid, gewicht en figuur bieden we ook sportspecifieke ondersteunende training aan.

Personal training

Privé sessies van 60-90 minuten. Haal het maximale uit je tijd en training en laat je van start tot finish begeleiden richting jouw doelen door je personal coach.
- Fit & gezond
- Gewichtsverlies en vetverbranding
- Bodybuilding
- Sportspecifieke training
- Ergonomie
- ...

Naast training staan onze coaches jou desgewenst ook bij met advies rond voeding en recovery.
Ook mogelijk in duo met aangepast tarief.

Maak een afspraak
Personal training
  • 75€/sessie
  • 67,5€/sessie (x10)
  • 60€/sessie (x20)
  • DUO: +25€/sessie
Personal training

Small group training

Privé sessies in kleine groepjes waar persoonlijke feedback centraal staat.
Training op maat in een passende groep met persoonlijke begeleiding.

Sluit aan bij een reeds bestaande groep of spreek af met vrienden of collega's. Bekijk ons programma voor de lopende groepjes, check de online agenda voor de mogelijkheden,  of contacteer ons voor een voorstel op maat of afspraak voor een drop-in proefsessie.

Maak een afspraak
Small group training
  • 25€/sessie (10x)
  • 22,5€/sessie (20x)
Small group training

Bedrijven

Personal of small group trainingsprogramma specifiek gericht op het herstellen van een gezond postuur en het voorkomen van fysieke ongemakken in een specifieke bedrijfscontext. Focus op werken rond ergonomie met als doelstelling preventie van de meest voorkomende klachten eigen aan de sector.

Contacteer ons voor meer informatie.

Maak een afspraak
Bedrijven
  • Bedrijfstarief op maat
Bedrijven