Personal training

It's all about you

RAW Performance biedt personal training aan in verschillende vormen in ons training center, thuis of op locatie. Zowel individueel, in duo of in kleine groepjes tot maximaal 4 deelnemers. De doelstelling van de personal training sessies hangt geheel van jou af, dus we zorgen voor een no-nonsense intake gesprek zodat wij perfect weten wat jij verwacht en we samen een plan van aanpak kunnen opstellen.
Onze specialisaties laten ons toe om de small group sessies helemaal te invidiualiseren in functie van jouw sportieve doelstellingen, jouw huidige energiepijl, eventuele fysieke ongemakken of blessures, en zelfs jouw mood of the day.

Naast klassieke algemene personal training gericht op gezondheid, gewicht en figuur bieden we sportspecifieke training aan voor o.a. kickboksen.
Verder focussen we voornamelijke op specifieke small group training programma's. In elk specifiek programma werken we aan zeer specifieke doelstellingen binnen een vastgestelde termijn. Hypermotiverend succesrecept met een zware focus op structurele progressie.

Personal training

Privé sessies van 60 minuten. Haal het beste uit je training en laat je van start tot finish begeleiden door je personal coach. Verschillende doelstellingen mogelijk.
- Fit & gezond
- Gewichtsverlies en vetverbranding
- Bodybuilding
- Kickbox pads training
- Sports performance training
- ...

Naast training staan onze coahces jou desgewenst bij met advies rond voeding en recovery.

Maak een afspraak
Personal training
  • 60min 75€, x10 = 675€, x20 = 1.200€
  • DUO = +25€
Personal training

Small group training

Privé sessies in kleine groepjes waar persoonlijke feedback centraal staat.
Training op maat in een passende groep met persoonlijke begeleiding.

Sluit aan bij een reeds bestaande groep of spreek af met vrienden of collega's. Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Maak een afspraak
Small group training
  • 25€/sessie (10x) - 30€ drop in
Small group training

Specialty smallgroup training

Dit unieke concept laat je toe om tijdens een vooraf bepaalde periode intensief te focussen op een zeer specifieke doelstelling gekoppeld aan een sportdiscipline, aan een esthetische doelstelling of als ontdekking van iets helemaal nieuws.

Wij zijn van mening dat specifieke doelstellingen voor meer progressie zorgen én een pak beter motiveren dan een doorlopend abonnement. De inschrijvingen vooraf laten ons toe om voor een uitdagende en motiverende groepssamenstelling en aangepast programma te zorgen.

Ontdek het huidige aanbod en de aankomende nieuwe specialty programma's en schrijf je tijdig in.

Maak een afspraak
Specialty smallgroup training
Specialty smallgroup training

Correctieve training & ergonomie

Personal of small group trainingsprogramma specifiek gericht op het herstellen van een gezond postuur en het voorkomen van fysieke ongemakken.

In bedrijfscontext kan advies rond ergonomie bijvoorbeeld ook verwerkt worden in een bedrijfsprogramma rond preventie van de meest voorkomende klachten in de sector waarin het bedrijf actief is.

Maak een afspraak
Correctieve training & ergonomie
  • 60min 75€, x10 = 675€, x20 = 1.200€
  • Bedrijfstarief contacteer ons
Correctieve training & ergonomie