Personal training

It’s all about you: jouw personal trainer in Sint-Niklaas

Eerst heb je een kennismakingsgesprek met je personal trainer in Sint-Niklaas. In onze sportschool in Sint-Niklaas of op een andere locatie. Verwacht je aan vragen zoals: wie ben jij? Wat wil je bereiken? En wat verwacht je van je personal trainer? Er volgt een bodyscreening waarbij we je sterke en zwakke punten blootleggen. Met die resultaten werkt jouw personal coach een plan van aanpak of een concreet trainingsschema uit. Met voedingsadvies als je dat wenst.

Personal training

Starten met personal training

Waarom wil jij starten met personal training? Om:

  • fit en gezond te worden of blijven
  • gewicht te verliezen en vet te verbranden
  • sterker te worden
  • te trainen voor een bepaalde sport
  • je ergonomie te verbeteren
  • nieuwe fitness vaardigheden te leren
  • ...

Werken met een personal coach

De privétrainingen duren 60 tot 90 minuten. En daarvan benut je elke minuut optimaal. Totdat je samen met je personal trainer je doel hebt bereikt.

Wij zijn fan van personal coaching. En de reden is eenvoudig: omdat een personal trainer helemaal van jou is. Heb je vragen? Worstel je met een probleem? Of loopt de training niet zoals verwacht? Jouw trainer staat aan je zijde: hij of zij stuurt bij waar nodig en begeleidt je door het hele traject.

Ben je er klaar voor?

Waarom nog langer wachten om te starten met functionele kracht- en conditietraining? Jij en je lichaam verdienen de beste begeleiding. Reken daarvoor op de expertise van onze personal coaches. Hun enthousiasme krijg je er gratis bij.

Ontdek jouw potentieel en boek nu een afspraak met een van onze personal trainers. In Sint-Niklaas bij RAW Performance of bij jou thuis.

Ben je benieuwd hoe RAW Performance jou kan helpen? Maak een afspraak