Services & Events

RAW Performance

RAW Performance is actief op meedere domeinen. Naast het persoonlijk begeleiden van mensen, proberen we zoveel mogelijk onze kennis te delen, zowel op sportief als welzijnsvlak. Dit doen we via workshops, opleidingen, seminaries en events waar we specifieke kennis en ervaring overbrengen. Onderwerpen zoals mentaal welzijn, stressbeheersing, opleidingen voor (sport)coaches, ondersteuning van bedrijven, sportdagen, ... het liefst denken we helemaal out of the box.
Onze aanpak is altijd inspirerend en activerend!

Past jouw vraag niet meteen bij één van onderstaande categorieën? No stress, bel ons even op of stuur ons een bericht, en dan nemen we spoedig contact op.

Seminaries & opleidingen

Ons opleidingsprogramma breidt steeds uit. Momenteel richten we ons vooral op het opleiden van externe coaches, zowel in de sport als bedrijfswereld. Een high performance mindset en cultuur is wat hen verbindt, net als de diepgewortelde overtuiging dat investeren in groei, gezondheid en kracht - fysiek en mentaal - absoluut essentieel is om tot duurzame prestaties en innerlijk geluk te komen.

Workshops & events

RAW Performance organiseert regelmatig workshops & events. Het aanbod is zeer gevarieerd, denk bvb aan een 10-km race event, een reeks workshops over het ontwerpen van trainingsprogrammas rond krachttraining voor lopers, een halve dag workshop over de voordelen en best practices rond blootvoets de wereld ervaren, een avondsessie mentale kracht met focus op in de 'flow' blijven onder druk en stress, een introductiesessie rond een specifieke sport, ...
En uiteraard is het ook mogelijk om op aanvraag bijvoorbeeld een activerende teambuilding voor jouw bedrijf te voorzien.

Volg onze kalender en social media om op de hoogte te blijven!

Stress management

In feite is deze naam niet correct gekozen. Stress is immers gewoon een functie in de natuur. Het is geen ziekte of een probleem dat dient te worden 'gemanaged'. Net zoals burn-outs, angsten en depressie heeft stress een nut.
In verschillende formats (workshops, lezingen, trainingssessies) leren we mensen en bedrijven stress te bekijken vanuit zijn evolutionaire en neurologische functie, zodat we stress beter leren begrijpen, we de verschillende types kunnen onderscheiden en samen inzien hoe we stress positief kunnen aanwenden om voor ons te werken. Een krachtige ervaring die onze kijk op stress fundamenteel zal veranderen.

Corporate wellbeing

Wij inspireren mensen & organisaties om het beste uit hun potentieel te halen.
Door interactieve workshops te geven, leren we hoe werknemers hun 'peak performance' en innerlijk geluk kunnen bereiken.

Ons programma 'The Human Software: How To Reach Your Peak Performance' richt zich op onmiddellijke impact en langdurig resultaat. Door zingeving, gezondheid & performance te combineren creëren we sterke en gezonde werknemers die hun levenskwaliteit vergroten. 

Elke workshop richt zich op bewustwording en praktische take aways die onmiddellijk integreerbaar zijn.
We focussen in elke sessie hoe werknemers hun flow-staat kunnen ervaren en coachen hen richting peak performance.

Testimonials