Strength & performance

Benut je potentieel maximaal

Sterke en zwakke schakels detecteren en leren optimaliseren. Structureel opbouwen om je trainingsvermogen te verhogen, quick wins leren benutten op vlak van performance en recovery, en door je limieten leren gaan via performance training zodat je als atleet het maximale uit je potentieel kan halen.

Geraak je er niet helemaal uit wijs? Bel ons even op of stuur ons een bericht, en dan bespreken we de mogelijkheden.

Strength & conditioning

Voor atleten, sportclubs of teams bieden we ondersteunende kracht & conditietrainingen.
Onze diepgaande kennis van de neurologische, biomechanische en psychologische aspecten van strength & conditioning, in combinatie met onze ervaring met verschillende stijlen van trainingsmethoden laten ons toe om zowel gerichte kracht -en conditiegerichte trainingsprikkels te geven die zowel de prestatie op korte termijn, als de duurzame ontwikkeling van de atleten ondersteunt. Het effect is vrijwel onmiddelijk voelbaar, en de resultaten van toegewijde sporters nemen op termijn steeds verder nieuwe proporties aan.

Meer info over Strength & conditioning
Sportfunctionele krachttraining

Athlete screening

Een atleet screenen is elke keer weer een unieke kans. Een kans om een fervente sporter te helpen om zijn potentieel en talent ten volle te leren benutten. Het doel is om duidelijk in kaart te brengen om welke vlakken de atleet het meeste winst kan boeken. Wat zijn de aandachtspunten die zorgen voor verbeterde prestaties op korte termijn én bijdragen aan een duurzame gezondheid. Want dat is net waar de magie gebeurt. Echte performance focust niet op enkel prestaties of enkel gezondheid. De 2 moeten elkaar optimaal versterken. Onze 'Athlete screening' is de eerste stap in het succesverhaal van de atleet.

Meer info over Athlete screening
Inhoud van een athlete screening

Sportmassage & cupping

Last van spierpijn, ondermatig herstel of vervelende kwaaltjes? Laat je behandelen gedurende 30 of 60 minuten om je herstel optimaal te bevorderen. Onze sportverzorger weet van aanpakken.
Intensieve training vergt immers veel van een lichaam. Gun het dus de nodige zorg om te recupereren en aan te sterken. Want zo wordt the sky the limit. Daarom bieden we ook sportmassages en cupping aan in ons trainingscentrum in Sint-Niklaas.

Meer info over Sportmassage & cupping
Sportverzorging: combinatie van manuele therapie en cupping

Peak performance coaching

Atleten willen limieten opzoeken, ze doorbreken en het maximale uit hun lichaam en geest kunnen halen. Is dit voor jou herkenbaar? Met onze sportcoaching in Sint-Niklaas leer je waar jouw mentale en fysieke grenzen liggen - en hoe je ze doorbreekt.

Meer info over Peak performance coaching
Sportcoaching in Sint-Niklaas

Testimonials