Personal training

Personal training & bewegingscoaching

Personal coaching kent bij RAW vele aspecten. Wil je gericht trainen voor een sportief doel of om esthetische doeleinden zoals afvallen, spiermassa en/of postuurcorrectie? Of gaat het voor jou vooral over het verhogen van je levenskwaliteit; je fit en gezond voelen met een actieve levensstijl? Alles is mogelijk, en jouw verhaal staat bij ons centraal.

Onze bewegingscoaches leren je genieten van beweging zodat jouw energiebalans op peil blijft en lichamelijke klachten kunnen worden aangepakt. Jouw coach kijkt naar de capaciteiten van jouw lichaam en zorgen voor een efficiënte en doelgerichte aanpak. En wordt het wat moeilijk? Dan helpt jouw coach je om door te zetten. Altijd met jouw doelen in het achterhoofd.

In ons trainingscentrum in Sint-Niklaas staan onze personal coaches voor je klaar. Ben je niet helemaal zeker wat nu precies best bij jou en jouw doelen past? Stuur ons gerust woon vrijblijvend een berichtje

Personal training

Jouw personal trainer helpt je om jouw doelen te bereiken. Of het nu gaat over spierversteviging, sportieve prestaties, afvallen of over werken aan een sportieve levensstijl met bijhorende krachtige look?

Jouw coach kijkt naar de capaciteiten van jouw lichaam en zorgt voor een efficiënte en doelgerichte aanpak waarbij hij je energiebalans bewaakt.

Hij zorgt voor voldoende uitdaging, en helpt je om ook actief met je herstel aan de slag te gaan. Hij helpt hij jou om altijd de focus te behouden en door te zetten, en houdt je vizier gericht op jouw doelen.

Meer info over Personal training
It’s all about you: jouw personal trainer in Sint-Niklaas

Bewegingscoaching

Als traditionele fitness je ding niet is en je al veel hebt geprobeerd, brengen wij je op een andere manier in beweging. Bij bewegingscoaching staat beter bewegen centraal.

Herontdek je fysieke mogelijkheden en word weer sterker in het dagelijkse leven.
Speelse uitdagende bewegingen die je lichaam en geest stap voor stap sterker maken.

Beweging die je uitdaagt en meer levenskwaliteit gaat geven.
Beweging waarbij je vol energie de sessie verlaat met een glimlach.

Meer info over Bewegingscoaching
Bewegingscoaching

Small group training

Ons small group training concept is uniek. Elke coach heeft zijn eigen small group sessies waarin ze hun eigen sterktes aan bod laten komen. Als je op zoek bent naar inspiratie, maak dan snel kennis met de coaches op de teampagina en ontdek hun persoonlijke stijl in één van de sessies in hun agenda.

Verder richten we ons vooral op motiverende themagroepen. Dat kan bijvoorbeeld een small group trainingsprogramma zijn specifiek gericht op het leren van een specifieke sport gedurende een 5-8 weken, of een programma gericht op het herstellen van een gezond postuur, het voorkomen van fysieke ongemakken in een specifieke bedrijfscontext, of de sierlijke bewegingen van animal flow leren beheersen, ... kortom, telkens weer een andere ervaring.

Meer info over Small group training
Small group trainingen in Sint-Niklaas

Bewegingstherapie

Bewegingstherapie is een nieuw concept, ontstaan vanuit een diepgaand begrip van de werking van ons autonoom zenuwstelsel, waarbij we beweging, spierspanning en emotie leren begrijpen en verbinden. Last van stress, angsten, lage energie of sluimerende depressie? Ontdek via een inleidende sessie met jouw coach hoe we jou kunnen leren je eigen impulsen - of gebrek daaraan - beter te begrijpen.
We koppelen specifieke trainingsstijlen aan verschillende types stress en/of angsten en werken volgens het principe van 'exposure therapy' zodat je deze impulsen leert te begrijpen, je ze kan overwinnen en zelfs positief durft aan te wenden.

Testimonials