Team

Multidisciplinair team met krachtige en unieke visie

We werken als team vanuit de overtuiging dat structurele kracht dé belangrijkste fysieke eigenschap is voor gezondheid, blessure preventie én performance. Onze coaches en partners:

Wim

Wim

Owner - Health Coach

Altijd bezig met progressie, leren en groeien. Mijn doel is om mensen, atleten en organisaties te helpen om het beste uit hun leven, talenten en potentieel te halen. 

 • Focus: personal coaching, blessurepreventie & behandeling, mental & emotional coaching
 • Studiedomeinen: painfree performance & movement specialisation, sports performance coaching, toegepaste neurologie en evolutionaire biologie, bewegingsfysiologie, business consultancy
 • Background: allround sports enthousiast: atletiek, voetbal, skate & snowboarding, crossfit, strongman, ...
Hannes

Hannes

Performance Coach
"Taking results to the next level" is de samenvatting van wat coach Hannes doet. Hannes is resultaatgericht en pusht onze atleten en klanten om hun grenzen te verleggen en doelstellingen te bereiken.  Hannes analyseert je huidige situatie, speelt in op jouw sterktes en zorgt op individuele basis voor wat je nodig hebt.
Hannes is ook de oprichter van @antwerpracingteam , dus uiteraard kan je bij hem ook terecht om je atletiekprestaties een boost te geven.
 • Focus: Kracht, power, sports performance, lichaamscompositie
 • Studiedomeinen: Running & sprinting mechanics, strength & power programming, voedingsexpert
 • Background: Atletiek (sprint), olympic lifting, team coaching
Stéphanie

Stéphanie

Personal trainer

Als coach bij RAW PERFORMANCE richt ik me op het behalen van fysieke en mentale fitheid, altijd met goede vibes en het streven naar het verleggen van jouw grenzen. Met veel enthousiasme werk ik graag samen aan jouw persoonlijke doelstellingen. Mijn passie voor beweging, gezondheid en positiviteit zet ik nu heel graag in als personal trainer. 

 • Focus: personal training, condition training, flexibility and mobility, krachttraining, persoonlijke groei 
 • Studiedomeinen: kinesitherapie, rehab, prenatale en postnatale training 
 • Background: danseres, lange afstandsloper, krachttraining, yoga 

Pieter

Pieter

Coach & Official provider of gainz

Mijn doel is mensen zoveel mogelijk te helpen om hun eigen lichaam, prestaties en gezondheid te optimaliseren. Mijn visie is om altijd te kijken naar het grotere geheel, omdat al deze zaken met elkaar verweven zijn.

 • Focus: powerlifting, esthetische doelen, sterker worden, mechanische en biologische functies verbeteren, bodybuilding, foot health
 • Studiedomeinen: sport en het menselijk lichaam. biomedisch ingenieur, weightlifting specialist, powerlifting programming
 • Background: na jaren kickboksen op internationaal niveau ga ik nu vooral zoveel mogelijk nieuwe sporten en uitdagingen aan. Surfen, snowboarden, hiken, ...

Partners

Smart-Sport

Smart-Sport

Endurance partner

Professionele biomedische ondersteuning voor sporters en coaches.

Smart-Sport treedt op als partner van uw duursport prestaties. Een lactaattest voorziet ons van essentiële biomedische gegevens die we dankzij onze expertise kunnen interpreteren en vertalen naar concreet trainingsadvies op maat. Dit kan zowel voor duursporters, teamsporter als voor individuele krachtgerichte atleten.

Meten is weten - endurance through science. Deze lactaatmeting laat u als atleet toe om zeer doelgericht te trainen en de kans op blessures te minimaliseren. U kan kiezen uit verschillende formules: lactaattest met zonebepaling, met of zonder bijhorend schema voor uw persoonlijk doel, met of zonder dagelijkse online opvolging via de coachbox app. Indien u nog verder wenst te gaan kan

Smart-Sport uit de testresultaten bovendien uw volledig metabool profiel opstellen. VO2 max, vetdrempel, Vla Max en Maxlass worden bepaald en laten een hypernauwkeurige bijsturing bij, met name nuttig tijdens de cruciale trainingsweken in aanloop naar uw wedstrijd.

ART - Antwerp Racing Team

ART - Antwerp Racing Team

Athletics partner

We are a dedicated group of athletes who are passionate about pushing ourselves to the the limit and competing at the highest level in the sport of sprinting and hurdling.
Our services are designed to help you unlock your full athletic potential and excel in your chosen discipline.

Koenraad

Koenraad

Bikefitting & Bikecoating specialist

Als gepassioneerd fietser met grote interesse in de fietsbiomechanica stel ik me als doel zoveel mogelijk fietsers persoonlijk te helpen om pijnvrij hun sport te kunnen uitoefenen en hun prestaties te verbeteren. Tevens sta ik in voor de optimale bescherming en efficiëntie van het materiaal d.m.v. een exclusieve bikecoating.

 • Studiedomeinen: fietsbiomechanica, opleiding bikefitter erkend door het internationaal instituut voor bikefitting IBFI, voetspecialisatie, bikecoating.
 • Background: fietsfanaaat. O.a. deelnemer en finisher Tour de france 2019 1 dag voor de profs
Sportkinesist

Sportkinesist

Ben je vooruitstrevend en gepassioneerd door sport?
Wil je als sportkinesist samen met je teamleden garant staan voor de kwaliteitsvolle en oorzaakgerichte totaalzorg van onze atleten en klanten? En zoek je een praktijk om je half of voltijds in te vestigen?

Have what it takes? Let's get in touch.

Future partners

Get in touch

Momenteel bouwen we verder ons RAW Performance team uit. We zijn nog op zoek naar coaches met unieke talenten of specialisaties die ons team goed zouden aanvullen. Of het nu gaat om personal training, sports performance coaching, kinesitherapie, recovery... of uw specifieke discipline.

We werken als team vanuit de overtuiging dat structurele kracht dé belangrijkste fysieke eigenschap is voor gezondheid, blessure preventie én performance. In zo goed als elke sessie integreren we een deel structurele krachttraining. We voorzien opleiding, begeleiden en assisteren uiteraard de eventuele overgangsperiode om de integratie van onze trainingsprincipes vlot te laten verlopen.

Up for the challenge? Let's get in touch.