Team

Multidisciplinair team met krachtige en unieke visie

We werken als team vanuit de overtuiging dat structurele kracht dé belangrijkste fysieke eigenschap is voor gezondheid, blessure preventie én performance. Onze coaches en partners:

Wim

Wim

Head Coach - Performance & movement specialist

Altijd bezig met progressie, groeien en energiebalans. Gepassioneerd door potentieel en opportuniteiten, leren en ontwikkelen, menselijke evolutie en duurzame performance.

Mijn doel is om mensen, atleten en sportorganisaties te helpen om het beste uit hun talenten en potentieel te halen. 

 • Focus: menselijk gedrag, sports performance, atleet begeleiding, blessurepreventie & actieve revalidatie, organisatie ontwikkeling
 • Studiedomeinen: sports performance coaching, painfree performance & movement specialisation, toegepaste neuro- en evolutionaire biologie en bewegingsfysiologie, business consultancy
 • Background: allround sports enthousiast: voetbal, lopen, skate & snowboarding, crossfit, strongman, ...
Arne

Arne

Lead personal trainer

Bij mij kan je terecht om pijn vrij te bewegen, je prestaties te verbeteren, je zwakke schakels op te sporen en te optimaliseren. Samen gaan we op zoek naar de beste versie van jezelf. Beweging is een preventief medicijn. Samen gaan we voor fit en gezond, en vol energie zodat jij optimaal kan presteren in het dagelijks leven, met bijhorende sportieve look.

 • Focus: personal training, pijnvrij bewegen, performance, sportmassage & cupping therapie.
 • Studiedomeinen: ergonomie, corrective exercise, performance
 • Background: Fitness, snowboarden, kickboksen, gemotoriseerde sporten,...
  Mijn passie in alle aspecten van het menselijk lichaam is ontstaan na enkele jaren BMX internationaal niveau met (helaas) vele blessures als leergeld.
Pieter

Pieter

Coach & official provider of gainz

Mijn doel is mensen zoveel mogelijk te helpen om hun eigen lichaam, prestaties en gezondheid te optimaliseren. Mijn visie is om altijd te kijken naar het grotere geheel, omdat al deze zaken met elkaar verweven zijn.

 • Focus: powerlifting, esthetische doelen, sterker worden, mechanische en biologische functies verbeteren, bodybuilding, foot health
 • Studiedomeinen: sport en het menselijk lichaam. biomedisch ingenieur, weightlifting specialist, powerlifting programming
 • Background: na jaren kickboksen op internationaal niveau ga ik nu vooral zoveel mogelijk nieuwe sporten en uitdagingen aan. Surfen, snowboarden, hiken, ...
Steven

Steven

Bewegingscoach & Flowmeister
Ik hou ervan mensen verschillende bewegingsstijlen & skills aan te leren. Op een speelse en uitdagende manier maak ik hen stap voor stap sterker en energieker.
Mijn missie is om mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen zodat ze zich sterk en goed in hun vel voelen. Daarnaast hecht ik ook veel belang aan mentale veerkracht en persoonlijke begeleiding richting een doel. 
 • Focus: Beweging, Mindset, Lifestyle
 • Studiedomeinen: Movement Training, Mental Performance, Personal Development
 • Background: Na jarenlang voetbal en fitness geniet ik nu van verschillende bewegingsvormen: Barefoot running, surfen, bodyweight training, natural movement, animal flow, strongman,...
Jente

Jente

Padstrainer kickboxing

Als kickbox padstrainer begeleid ik mensen bij het behalen van hun sportieve doelstellingen. Hoe ver wil je gaan in het kickboksen? Ik daag je uit, zodat je elke training weer het beste uit jezelf haalt.

 • Focus: personal training, kickboxing techniek, sterker worden
 • Studiedomein: lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie, padstrainer
 • Background: professionele kickbokser en padstrainer, general fitness

Partners

Smart-Sport

Smart-Sport

Endurance partner

Professionele biomedische ondersteuning voor sporters en coaches.

Smart-Sport treedt op als partner van uw duursport prestaties. Een lactaattest voorziet ons van essentiële biomedische gegevens die we dankzij onze expertise kunnen interpreteren en vertalen naar concreet trainingsadvies op maat. Dit kan zowel voor duursporters, teamsporter als voor individuele krachtgerichte atleten.

Meten is weten - endurance through science. Deze lactaatmeting laat u als atleet toe om zeer doelgericht te trainen en de kans op blessures te minimaliseren. U kan kiezen uit verschillende formules: lactaattest met zonebepaling, met of zonder bijhorend schema voor uw persoonlijk doel, met of zonder dagelijkse online opvolging via de coachbox app. Indien u nog verder wenst te gaan kan

Smart-Sport uit de testresultaten bovendien uw volledig metabool profiel opstellen. VO2 max, vetdrempel, Vla Max en Maxlass worden bepaald en laten een hypernauwkeurige bijsturing bij, met name nuttig tijdens de cruciale trainingsweken in aanloop naar uw wedstrijd.

Koenraad

Koenraad

Bikefitting & Bikecoating specialist

Als gepassioneerd fietser met grote interesse in de fietsbiomechanica stel ik me als doel zoveel mogelijk fietsers persoonlijk te helpen om pijnvrij hun sport te kunnen uitoefenen en hun prestaties te verbeteren. Tevens sta ik in voor de optimale bescherming en efficiëntie van het materiaal d.m.v. een exclusieve bikecoating.

 • Studiedomeinen: fietsbiomechanica, opleiding bikefitter erkend door het internationaal instituut voor bikefitting IBFI, voetspecialisatie, bikecoating.
 • Background: fietsfanaaat. O.a. deelnemer en finisher Tour de france 2019 1 dag voor de profs
Sportkinesist

Sportkinesist

Ben je vooruitstrevend en gepassioneerd door sport?
Wil je als sportkinesist samen met je teamleden garant staan voor de kwaliteitsvolle en oorzaakgerichte totaalzorg van onze atleten en klanten? En zoek je een praktijk om je half of voltijds in te vestigen?

Have what it takes? Let's get in touch.

Future partners

Get in touch

Momenteel bouwen we verder ons RAW Performance team uit. We zijn nog op zoek naar coaches met unieke talenten of specialisaties die ons team goed zouden aanvullen. Of het nu gaat om personal training, sports performance coaching, kinesitherapie, recovery... of uw specifieke discipline.

We werken als team vanuit de overtuiging dat structurele kracht dé belangrijkste fysieke eigenschap is voor gezondheid, blessure preventie én performance. In zo goed als elke sessie integreren we een deel structurele krachttraining. We voorzien opleiding, begeleiden en assisteren uiteraard de eventuele overgangsperiode om de integratie van onze trainingsprincipes vlot te laten verlopen.

Up for the challenge? Let's get in touch.